Vakvereniging

Eigenkracht Coaching is aangesloten bij de onderstaande vakverenigingen.

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Laat je met zelfvertrouwen uitblinken

Wat mij verder heeft gebracht doorgeven aan anderen. Dat is mijn drijfveer

Hanneke Zumker, Eigenkracht Coaching

Als geen ander weet ik wat het is om tegen je eigen grenzen aan te lopen en te starten met nieuwe denkwijzen en gedrag. Mijn eigen leven liep ook niet altijd op rolletjes. Vroeger werd ik veel gepest. Niemand wilde naast me zitten en - uiteraard - kozen ze mij niet by gym. Wat doe ik verkeerd, dacht ik toen. Het antwoord had ik niet. Wat ik toen ook nog niet wist, is dat ik het later de baas was.

Ook in mijn werkende leven is het me nog gebeurd dat ik tegen mijn eigen weerbaarheid aanliep of met onprofessioneel gedrag werd geconfronteerd. Volwassen mannen en vrouwen kunnen zich onvolwassen gedragen. Waarom doen mensen dit, dacht ik.

Ik besefte dat het ook iets bij mij was. Ik hield mensen niet buiten m'n ruimte. Ik zei geen "nee" en wilde aardig gevonden worden. Als ik niets doe, gaat het blijven zoals het is, realiseerde ik me. Ik werkte mezelf en ging steeds positiever over mezelf denken. Grenzen stellen, gedrag bespreekbaar maken, het vroeg veel moed. Ik vond het eng, maar door het gewoon te doen, ging het steeds beter. Na een spannende confrontatie, mét hartkloppingen, waarbij de ander onaardig of onprofessioneel deed, bleek ik de aanvaring te kunnen relativeren en voelde ik me rustig. Dat was een boost voor mijn zelfvertrouwen. 

Mijn eigen ontwikkelingsproces heeft mij gebracht waar ik nu ben. Een gelukkig mens dat stevig in haar schoenen staat. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik volg mijn hart en sta voor wat mij écht raakt. Dat gun ik jou ook. Al lang koesterde ik de wens om iets voor een ander  te kunnen betekenen. Daarom volgde ik meerdere coachopleidingen, heb ik uiteindelijk mijn baan opgezegd en bén ik nu coach.

 

Ik geloof dat actieve coaching dé oplossing is voor jouw burn-out. Ik vind het belangrijk dat jij je gesteund voelt en kijk met je mee naar jouw je patronen en dilemma’s. Klanten vertellen me dat ze bij mij iemand vinden met een luisterend oor, ze een duwtje in de rug geeft en prikkelt om nieuwe stappen te zetten. Ik heb een Rotterdamse stijl van werken: eerlijk, nuchter, duidelijke afspraken en met het resultaat helder voor ogen.  

Ik doe meer dan alleen burn-out begeleiding. Mijn missie is om mijn klanten te helpen meer werkgeluk te krijgen. Ik geloof in organisaties die hun medewerkers centraal stellen. Waar het normaal is dat je buiten je comfortzone treedt en je fouten mag maken. Mijn missie is geslaagd als jij met plezier naar je werk gaat. Neem ook eens een kijkje bij mijn andere coachtrajecten.   

 

Ben ik niet aan het werk? Dan zie je mij met mijn man en vier kinderen. Het is bij ons een drukke boel. We zijn er druk mee. Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning. Heerlijk om een rondje door het Kralingse bos te wandelen, lekker te eten met mijn gezin of vrienden, thuis te genieten van een leuke film of te ontspannen in de sauna en zomers eropuit met onze camper. Daarmee laad ik mijn batterij op.

Neem contact met mij op
Logo EigenKracht drukwerk.png