Vakvereniging

Eigenkracht Coaching is aangesloten bij de onderstaande vakverenigingen.

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Laat je met zelfvertrouwen uitblinken

Telefonisch kennismakingsgesprek

Elk wandelcoachtraject start met een telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin kun jij vertellen wie je bent en wat jouw coach- of hulpvraag is. Ik vertel je alles wat je wil weten over mijn aanpak. Een kennismakingsgesprek duurt doorgaans een half uur en hieraan zijn geen kosten verbonden.

 

Een introductiewandeling

Ontdek wat wandelcoaching jou kan bieden en boek een introductiewandeling. Betaal eenmalig het gereduceerde tarief van € 99 inclusief BTW. Je gaat dan een uur met mij op pad en ervaart hoe wandelcoaching voor jou is.

Voor jou toch onbetaalbaar?

Ben je particulier en is de coaching voor jou te duur, maar spreekt mijn benadering jou wel aan? Bel me dan voor de mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om in mijn eigen coachpraktijk naast metrostation Kralingse zoom Rotterdam gecoacht te worden. Je mist dan de effecten van wandelcoaching, maar wel kan ik de coaching voor jou betaalbaarder maken. Sessies hoeven bijvoorbeeld niet anderhalf uur te duur te duren. We kunnen pakket op maat samenstellen waarbij je zelf wandelt en huiswerkopdrachten doet met een begeleide wandelcoachsessie.

Vergoedingen

Overweeg je om een coachingstraject in te gaan? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat je ook alles zelf hoeft te betalen.

Je kunt: 

Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke of professionele ontwikkeling. Vraag je leidinggevende of deze burn-out coaching hiervan betaald kan worden. Vaak betalen bedrijven de kosten van een coachtraject volledig. 

Je werkgever vragen om budget 

Als het gaat om burn-out preventie is het de taak van de bedrijfsarts om jou zo snel mogelijk te laten herstellen. Dit is ook een vereiste volgens de Wet Verbetering Poortwachter. Vraag na hoe het zit met vergoeding voor wandelcoaching die gericht is op het verminderen van stressklachten. 

Je arbodienst vragen om budget 

Als Ondernemer of ZZP-er kun je zakelijke coaching als ondernemerskosten aftrekken bij de belasting. Ook kun je de omzetbelasting terugvorderen.

De kosten van de belasting aftrekken 

Als je ziek in de WW zit, informeer dan bij het UWV naar budget voor jouw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Het UWV vragen om budget

Logo EigenKracht drukwerk.png