Vakvereniging

Eigenkracht Coaching is aangesloten bij de onderstaande vakverenigingen.

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Laat je met zelfvertrouwen uitblinken

Ontdek wat jou energie geeft in je leven

Doe de Talenten Motivatie Analyse

Meer weten? Bel 06 33 86 89 22

Stressklachten komen omdat je dingen doet waarvan je denkt ze ‘moeten’ of dat je denkt dat anderen ze van je verwachten. Het zijn niet de dingen die je fijn vindt om te doen. Wil je je hierdoor niet meer laten uitputten?  Hoe zou het voor jou zijn als je elke dag plezier hebt in je werk? Dat kan als je jouw drijfveren volgt. Je (her)ontdekt ze met de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Na afloop weet je wat je kunt doen om je energiek te voelen. En als je er dan ook naar gaat leven, heb je geen energiedrains meer en ervaar je innerlijke rust.

Je drijfveren geven vanuit je diepste verlangen aan wat je onbewust wel en niet wil. Ze gaan over jouw motivatie, voorkeuren en waarden. Je hebt ze al vanaf kleins af aan in je. Je herkent je drijfveren door te kijken naar datgene waar je heel veel zin in hebt om te doen en naar datgene waar je juist weerstand bij ervaart. Als je er goed zicht op hebt, lukt het je veel beter om te kiezen voor wat echt bij je past. 

"Vergeet niet, het is de geheime kracht, diep in ons weggeborgen, die onze drijfveren stuurt. Daar komt die overredende stem vandaan, daar ligt de kern van het leven, daar, zouden we zelfs kunnen zeggen, is de mens zich zelve" 

 

Marcus Aurelius, Romeinse keizer

Doe de Talenten Motivatie Analyse

De TMA is dé methode om te ontdekken wat jouw drijfveren en talenten zijn. Je leert jezelf nog beter kennen en je begrijpt waarom je de dingen doet zoals je doet. Wat de test je vooral brengt is inzicht in wat jou intrinsiek motiveert. Je weet wat je wel en niet moet doen om je energiek te voelen. Dat helpt om te gaan en staan voor je ideale werkomgeving, hoe jij je werk het beste kan inrichten of van welke bedrijfscultuur jij vleugels krijgt.   

De Talenten Motivatie Analyse

Met de TMA ontdek je jouw talenten en drijfveren

De TMA is een wetenschappelijk gevalideerde online test die is gebaseerd op de behoeftetheorie van Henry A. Murray. Hij stelt dat iedereen bepaalde behoeften heeft die voor een deel onbewust zijn. Als je TMA doet, krijg je er volledig zicht op. Je krijgt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. De TMA meet 22 drijfveren en 44 talenten.

 

TMA online test

Je maakt de TMA online. Je krijgt telkens twee stellingen aangeboden waaruit je diegene kiest welke het beste bij je past. Er zijn geen foute antwoorden mogelijk Je bent er ongeveer een uur mee bezig. Hierna bespreken we de uitkomsten in een persoonlijk gesprek. Je ontvangt een rapportage die positief talent- en ontwikkelingsgericht geformuleerd is.

 

Wat krijg je?

Niet alleen bespreken we jouw drijfveren en talenten, maar ook krijg je communicatie- en leeradviezen.
Ook zijn een aantal extra testen inbegrepen en waarvan je na afloop een rapport krijgt. Wil je ook van de uitkomst van deze analyses een advies, dan kan dat in een aanvullend gesprek van anderhalf uur. De online assessment-instrumenten zijn:


Een 360° feedback analyse

Een competentiematch waarin je advies krijgt over de mate waarin je past bij een functie of rol

Een capaciteitentest

Een beroepskeuzetest

Ja, ik wil mijn TMA doen
Je gaat je energiebronnen in kaart brengen en ontdekken wat jouw verborgen drijfveren zijn. Een mooie stap naar een leven vol vertrouwen en plezier. Laat een berichtje achter met je contactgegevens. Ik neem dan snel contact met je op! Je kunt me ook bellen 06 33868922
Logo EigenKracht drukwerk.png