Vakvereniging

Eigenkracht Coaching is aangesloten bij de onderstaande vakverenigingen.

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Laat je met zelfvertrouwen uitblinken

Burn-out is de werkziekte nummer 1 in Nederland. Ongeveer 16% van de werknemers krijgt een burn-out. En dat aantal is nog steeds stijgende. Voor jou als werkgever is dit een grote kostenpost en stressklachten zijn voor je medewerker zeer ingrijpend. Een burn-out duurt gemiddeld 11 maanden en kost jou als werkgever voor iedere ziektedag 250 euro (bron ArboNed). Reden genoeg om in actie te komen. Huur mij in en ik zorg ervoor dat je medewerkers snel weer beter en inzetbaar zijn!

Meer weten? Bel 06 33 86 89 22

BURN-OUT PREVENTIE DOOR WERKGEVERS

Bereik snel herstel met wandelcoaching

Herken je dit bij je medewerker?

Iemand met een burn-out geeft er vaak pas aan toe als het vaak al te laat is. Hoe eerder je als werkgever signaleert dat je medewerker een burn-out heeft of dreigt te krijgen, hoe minder gezondheidsschade. Kom in actie als je merkt dat je medewerker:

zich moe voelt

neerslachtig is

cynisch is

concentratieproblemen heeft

sneller geïrriteerd is dan anders

bang is om te falen

klaagt over lichamelijke klachten

Voorkom uitval en…

 

Pik de signalen dat je medewerker een burn-out aan het ontwikkelen is zo snel mogelijk op. Zorg dat je er in een vroeg stadium bij bent. Hiermee voorkom je dat je medewerker daadwerkelijk uitvalt. Luister naar je medewerker en toon begrip. Vraag hoe het gaat en wat hij of zij nodig heeft om aan het werk te blijven. 

Sneller herstellen met wandelcoaching

De combinatie van coachen, in beweging zijn en de natuur is heel gezond. Door te lopen en te praten zet je zowel je hoofd als lichaam in beweging. In de natuur kom je beter in contact met jezelf. Mijn wandelcoaching helpt om je ontspannen, je hoofd leeg te maken en je gedachten op een rijtje te zetten. Dit draagt enorm bij aan de snelheid waarmee iemand kan herstellen van stressklachten of een burn-out.  

 

Wat levert mijn stress en burn-outbegeleiding op?

JA, ik wil meer weten over het stapenplan naar herstel

 

Je medewerker zal zich door jou gesteund voelen 

En gaat straks weer met plezier aan het werk

Je ziekteverzuim neemt sneller af

Je bespaart verzuimkosten

Je bent een aantrekkelijke werkgever

Logo EigenKracht drukwerk.png